Inkvartering

 

MAJOITUSTILAT TURUN SAARISTOSSA

South apartmentNorth apartmentThe ShedBedroom for 2 in BistroTentsil

Villa Reuter tarjoaa majoitustilat Turun saaristossa. Päätalon toisen kerroksen kahdessa asunnossa, omilla sisäänkäyneillä, on tilaa majoittaa 9 henk. Molemmissa huoneistoissa on omat suihkutilat ja kaksi kahden hengen makuuhuonetta tämän lisäksi olohuoneisiin on sijoitettu lisävuoteet. Väljyys ja oma rauha ovat avainsanoja. Majoitustilat ovat avarat ja viihtyisät, isompi pohjoispuolen asunto 70m2 ja pienempi eteläpuolen 50m2.

South Apartment 50m2

North Apartment 70m2

Ulkorakennuksen pohjoisen päätyyn on sisustettu pieni 35m2 asunto kahdessa kerroksessa kaikilla mukavuuksilla, The Shed. Asunnon ensimmäisessä kerroksessa on kahden hengen makuuhuone, kylpyhuone ja minikeittiö. Toisessa kerroksessa oleskeluhuone 1 vuode ja vuodesohva.Talon eteläpäädyn yläkerrasta löytyy kaksi majoitushuonetta , pieni ruokatila ja minikeittiö. Tähän rakennukseen voidaan majoittaa 10 henk.

The Shed

BISTRO bedroom on second floor

TENTSIL

 Myöskin pihapiiriin on luotu tilaa kaikille. Rantaan on rakennettu iso venevaja, ja siinä pieni ”keittiö” ja istumapaikkoja sateen sattuessa mutta myöskin terassilla voi istua suojassa ison aurinkopurjeen alla . Grilli, muurikka ja savustusuunit ovat täällä vapaasti käytettävissä. Kalastusvälineitä saa lainata samoin kuin kaksi kajaakkia, kanootti ja soutuvene, vuokrattavissa on tämän lisäksi moottorivene, purjevene ja kaksi hiilikuitu kajaakkia. Muutama polkupyöräkin on varattu asiakkaiden käyttöön

Toiseen rantaan on rakennettu puulämmitteinen sauna ja sen terassille upotettu isompi ja pienempi palju. Uusi laituri on muutaman askeleen päässä ja täältä löytyvät aurinkotuolit ja toinen istumaryhmä sekä grilli, joka myöskin soveltuu avotulen tekoon. Kesällä pääsee uimaan joko hiekkarannalta tai laiturin päästä, talvella avantoa pidetään auki. Jäätilanteen ollessa hyvä retkiluistimia saa lainaksi ja harjoitusleijat sekä isommat leijat ovat käytettävissä.

Tilat varattavissa suoraan info@villareuter.fi tai

AIRBNB:n kautta  VILLA REUTER 5-star *****

Comments are closed.