Villa Reuter

Mötes och Festutrymme i Skärgården

Villa Reuter—–Vinterträdgården—–Källare—-Vardagsrum—–Bastu—–Båthus—–Inkvartering
Festutrymme Juhla ja kokoustilat turun saaristossa 348

Villa Reuter

Villa Reuter erbjuder ett mångsidigt och naturskönt alternativ för fester och möten av alla slag. Vi är belägna i skärgården alldeles intill vattnet mindre än 1 timmes bilresa från Åbo.

I vår Vinterträdgård kan vi ta emot upp till 30 gäster. Under mötet eller festen har ni också tillgång till Vardagsrummet  och Källaren. Utrymmena lämpar sig för grupparbeten eller trivsam samvaro.

Aktiviteter

Ifall ni vill att vi arrangerar aktiviteter så ordnar vi tex  Ölkurser eller så gör vi en Sushimåltid tillsammans. Vi berättar också gärna om egna erfarenheter av  Ostystning  medan vi kokar en Havarti, blåmögelost eller Ricotta.På Chokladkursen tillverkar vi tryfflar, tillräkligt för att kunna ta hem en påse.

På matkurserna tillreder vi hela måltiden eller delar av den tillsammans. Gör vi Sushi så finns det alltid något att göra för alla deltagare.

Program vi erbjuder är oftast 1-3 timmar långa men kan anpassas enligt önskemål. Övriga programnummer är bla. Lunchsegling och Fiske. Efter Mötet/Programmet kan ni njuta av Bastun och Baljan i lugn och ro och ta er ett dopp i havet oberoende av årstid, varefter vi gärna severar middagen.

Besök också http://visitpargas.fi och http://visitturku.fi för mer information om området

Comments are closed.