Villa Reuter

JUHLA JA KOKOUSTILAT TURUN SAARISTOSSA

Villa Reuter—–Talvipuutarha—–Kellari—–Olohuone—–Sauna—–Venevaja—–Majoitus
Juhla ja kokoustilat turun saaristossa 348

Villa Reuter

Villa Reuter tarjoaa monipuoliset ja luonnonkauniit puitteet kokouksien ja juhlatilaisuuksien järjestämiseen. Sijaitsemme upeassa saaristomiljöössä vain alle tunnin ajomatkan päässä Turusta.
Talvipuutarhassamme on tilaa noin 25:lle vieraalle. Kokouksen tai juhlan aikana voitte myöskin käyttää Olohuonetta ja Kellaria. Tilat soveltuvat niin ryhmätyöhön kuin vapaamuotoiseen oleskeluun.

Ohjelma

Mikäli haluatte meidän toimestamme järjestettyä ohjelmaa pidämme mm. Olutkursseja Kerromme myös mielelläämme omista kokemuksistamme Juustonteosta ja siinä ohella keitämme yhdessä esim. Havartia, sinihomejuustoa ja Ricottaa. Suklaakurssilla valmistamme sen verran tryffeleitä että riittää kotiinvietäväksikin.

Ruokakursseilla valmistatte koko aterian tai osan siitä meidän opastuksella. Sushi on hyvä vaihtoehto jossa kaikille riittää tekemistä.

Tarjoamamme ohjelmat ovat noin 2-3 tunnin pituisia. Muita ohjelmavaihtoehtoja ovat lyhyet päiväpurjehdukset ja esim pihaleikit tai kalastus. Ohjelman jälkeen voitte nauttia hyvistä löylyistä saunassamme sekä kylpeä paljussa ja tietenkin meressä kaikkina vuodenaikoina

Comments are closed.